fb twitter in google youtube
Ενημερωτικο δελτιο

Επιχειρηματική ανάπτυξη με τη χρήση εργαλείων του Internet

12018
Γνωρίστε τους σύγχρονους τρόπους επικοινωνίας μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο και αξιοποιήστε τους διευρύνοντας το πελατολόγιο και τον κύκλο εργασιών σας. Ανακαλύψτε τα μυστικά αξιοποίησης της τεράστιας δύναμης του διαδικτύου και των κοινωνικών δικτύων (social media). Απαραίτητες γνώσεις για κάθε ελεύθερο επαγγελματία και επιχειρηματία.
Τρόποι διεξαγωγής Διάρκεια
In Classroom 8 ώρες
Live e-learning 8 ώρες
Σε συνεργασία με:
Κ2 Campus
Γλώσσες διεξαγωγής:
Ελληνικά
 

Στόχος-Αντικείμενο εκπαίδευσης

Η εκρηκτική εξάπλωση των εφαρμογών του internet σηματοδοτεί αλλαγές στην αγοραστική συμπεριφορά σε βάθος και σε ένταση, τέτοια, που φθίνει πλέον η αποτελεσματικότητα παραδοσιακών προωθητικών εργαλείων όπως η διαφήμιση, η προσωπική πώληση κ.α. 

Στο σεμινάριο "Επιχειρηματική ανάπτυξη με τη χρήση εργαλείων του Internet" αναπτύσσεται ένα εντελώς νέο μοντέλο που θέτει στο επίκεντρο τη φιλοσοφία της δικτύωσης μεταξύ των ανθρώπων, των επιχειρήσεων και των μηχανημάτων. Με την ολοκλήρωσή του, θα γίνετε φορέας μίας νέας αντίληψης που θα οδηγήσει την επαγγελματική σας δραστηριότητα από τον συγκεντρωτισμό προς τη διανομή, από τον μονόλογο προς τη δημοσιότητα, από την πεπατημένη προς τη δημιουργικότητα, από την προσέλκυση πελατών στην προσέγγισή τους. Θα μάθετε να δημιουργείτε ολοκληρωμένες στρατηγικές δικτύωσης και να εντάσσετε αποτελεσματικά σε αυτές τα ηλεκτρονικά μέσα που τις υπηρετούν.

Όλα τα ανωτέρω επιτυγχάνονται με την ενεργή συμμετοχή σας σε ένα workshop, το οποίο «τρέχει» καθ’ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου και στο οποίο, εργάζεστε για τη δημιουργία μίας νέας επιχείρησης και εξασκείστε στην ανάπτυξη εμπορικών πλεονεκτημάτων μέσω της χρήσης των πλέον επίκαιρων εργαλείων προώθησης και δικτύωσης τόσο εντός όσο και εκτός internet. 

Διδασκόμενη ύλη-Syllabus

Βασική ύλη σεμιναρίου "Επιχειρηματική ανάπτυξη με τη χρήση εργαλείων του Internet": 

  • Tο νέο τοπίο στην επικοινωνία και την αγορά. Η φθίνουσα αποτελεσματικότητα των συμβατικών μέσων της διαφήμισης και των πωλήσεων.
  • Η νέα αρχιτεκτονική στη σχέση με τους πελάτες: από το να πείσουμε να αγοράσουν, στο να βρισκόμαστε εκεί την ώρα που αποφασίζουν.
  • Ανάπτυξη σχέσεων με κοινότητες, με ομάδες δυνητικών πελατών και σχήματα που επηρεάζουν το κοινό μας.
  • Δημιουργία προγραμμάτων προσέγγισης πελατών μέσω της αξιοποίησης τεχνολογικών και άλλων εργαλείων.
  • Παρουσίαση των βασικών εργαλείων της ηλεκτρονικής δικτύωσης (ιστοσελίδα, Google, Facebook, Skroutz, Twitter, LinkedIn κ.λπ.), που και πώς χρησιμοποιείται το κάθε ένα και παραδείγματα επιτυχημένων προσεγγίσεων.
  • Στην πράξη… η νέα στρατηγική και η χρήση της εφαρμόζονται βήμα- βήμα σε ένα ολοκληρωμένο παράδειγμα εφαρμογής καθ’ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου (work shop).
  • Κατά τη διάρκεια του work shop οι συμμετέχοντες εξασκούνται στα εξής ζητήματα: α) Ανάλυση αναγκών του πελάτη και της διαδικασίας λήψης της αγοραστικής απόφασης, β) Δημιουργική ανάπτυξη ομάδων κοινού, γ) Σχεδιασμό των χαρακτηριστικών βασικών εργαλείων του διαδικτύου (ιστοσελίδα, μηχανές αναζήτησης, κοινωνικά δίκτυα κ.α.) δ) Ανάπτυξη προγραμμάτων προσέγγισης του κοινού με τη χρήση εργαλείων εντός και εκτός διαδικτύου.

Σε ποιούς απευθύνεται

icon

Σε στελέχη marketing και διαφήμισης, στελέχη διοίκησης πωλήσεων, επαγγελματίες και επιχειρηματίες, τελειόφοιτους ή απόφοιτους σχολών marketing, διαφήμισης και εμπορικής επικοινωνίας.

Επαγγελματικά οφέλη

icon

Εξοικείωση με τους νέους τρόπους επικοινωνίας προϊόντων & υπηρεσιών, καθώς και με τον τρόπο λειτουργίας των βασικότερων ηλεκτρονικών εργαλείων και με τον τρόπο ένταξης τους στο πλάνο προώθησης των προϊόντων ή των υπηρεσιών μίας επιχείρησης. Ταυτόχρονη εκμάθηση του βασικού χειρισμού τους, αλλά και των βασικών χαρακτηριστικών του καθενός που μπορεί να οδηγήσει στην επιτυχημένη επικοινωνία. Δημιουργία οικονομιών από τη χρήση των νέων τεχνολογιών, σε σχέση με τις παλιές μεθόδους επικοινωνίας. Ικανότητα αύξησης του εν δυνάμει πελατολογίου αλλά και των πωλήσεων. Δημιουργία πλεονεκτήματος, έναντι του ανταγωνισμού.

Προαπαιτούμενες γνώσεις

icon

Δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις για την παρακολούθηση του σεμιναρίου.

Υλικό τεκμηρίωσης

icon

Εκπαιδευτικές σημειώσεις

Επιπλέον στοιχεία

  • Διεξαγωγή σε ολιγομελή τμήματα, ώστε να απαντώνται οι ερωτήσεις με αμεσότητα
  • Διδάσκουν επαγγελματίες εισηγητές με πολυετή εμπειρία και μεταδοτικότητα
  • Σύγχρονες αίθουσες εκπαίδευσης. Σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα διδασκαλίας
  • Λήψη πιστοποιητικού επιτυχούς παρακολούθησης από τον εκπαιδευτικό οργανισμό K2 Campus


Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 5157260.


1. Για νέους σπουδαστές 

  • Παροχή έκπτωσης 10% σε φοιτητές και ανέργους. Απαραίτητη η επίδειξη (ή  αποστολή ψηφιακού αρχείου) φοιτητικού πάσο ή κάρτα ανεργίας κατά την εγγραφή
  • Παροχή έκπτωσης ομαδικών εγγραφών (για ταυτόχρονη εγγραφή) πολλαπλών συμμετεχόντων:

           - 10% έκπτωση στο κόστος για ταυτόχρονη εγγραφή 2 (δύο) συμμετεχόντων
           - 15% έκπτωση στο κόστος για ταυτόχρονη εγγραφή 3 (τριών) συμμετεχόντων
           - 20% έκπτωση στο κόστος για ταυτόχρονη εγγραφή 4 (τεσσάρων) συμμετεχόντων

           Οι παραπάνω εκπτώσεις αφορούν όλους τους ταυτόχρονα εγγραφόμενους σπουδαστές.

2. Για υφιστάμενους σπουδαστές (που έχουν παρακολουθήσει τουλάχιστον ένα εκπαιδευτικό αντικείμενο μαζί μας)

  • Παροχή έκπτωσης 10% σε οποιοδήποτε επόμενο σεμινάριο παρακολουθήσουν
  • Δυνατότητα επανάληψης φοίτησης για όλους μας τους σπουδαστές στα εκπαιδευτικά αντικείμενα που έχουν ήδη παρακολουθήσει, χωρίς ΚΑΜΙΑ επιπλέον επιβάρυνση!

3. Για επιχειρήσεις και οργανισμούς

  • Δυνατότητα χρηματοδότησης των υπηρεσιών εκπαίδευσης έως και 100% από πρόγραμμα ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ.
  • Δυνατότητα δημιουργίας κλειστών τμημάτων εκπαίδευσης για την κάλυψη συγκεκριμένων εκπαιδευτικών αναγκών με χαμηλό κόστος.
  • Δυνατότητα οργάνωσης ενδο-επιχειρησιακών εκπαιδεύσεων στους χώρους μιας επιχείρησης ή οργανισμού με χαμηλό κόστος.
  • Δυνατότητα προμήθειας πακέτων κωδικών τηλεκπαίδευσης (υπηρεσία self-paced e-learning) για υπηρεσίες ομαδικής τηλεκατάρτισης με χαμηλό κόστος.

   

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας ακαδημαϊκός μας σύμβουλος θα επικοινωνήσει το συντομότερο μαζί σας.

*
*

Τα πεδία με (*) πρέπει να συμπληρωθούν

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.

*
*
*

Τα πεδία με (*) πρέπει να συμπληρωθούν